Nieuwe regisseuse bekendgemaakt op de eerste leesrepetitie

Nieuwe regisseuse bekendgemaakt op de eerste leesrepetitie

Op de eerste leesrepetitie werd bekend gemaakt dat onze geweldige regisseuse Sharon zwanger is. Van harte gefeliciteerd. Voor Sharon prachtig nieuws. Voor ons was het even snel slikken en schakelen. Gelukkig werd er snel de naam ingefluisterd van Marlijn van Dijk. Wij hebben er alle vertrouwen in dat zij op haar eigen manier ons een mooie theatervoorstelling zal brengen. Samen met de geweldige nieuwe groep natuurlijk! Wat was er meteen een fijne sfeer op deze eerste leesrepetitie. Iedereen kreeg vandaag te horen welke rol hij/zij kreeg. We hebben er met zijn allen heel veel zin in! Nog even de zware coronamaatregelen overleven, maar dat komt goed. We hebben iets moois om naar toe te leven! Succes allemaal!