Auditie oproep en meer…

Auditie oproep en meer…

Auditie oproep

Net zoals bij veel toneelgroepen werd helaas de voorstelling de grimas achter de kamerjas met een jaar uitgesteld. Inmiddels zijn nieuwe speeldata bekend voor dit groots en tegelijkertijd intiem theaterspektakel in Afferden namelijk 2, 3 en 4 september en 9,10 en 11 september 2022. Voor deze voorstelling is er nog steeds gelegenheid om je aan te melden als speler. Dus heb je interesse mail naar info@musicalmaasenwaal.nl
Audities vinden plaats op 2 en 9 november 2021, repetities starten in januari 2022.

Voel jij je betrokken bij Maas en Waal?

Ben je geen toneelspeler, maar bijv. wel heel handig met naald en draad, een boormachine of ben je logistiek heel handig? Zo’n grote en professionele voorstelling kan niet plaatsvinden zonder vrijwilligers of beter gezegd mede-meugelijkmakers. Wij hebben bij allerlei activiteiten hulp nodig en verwelkomen je graag in onze familie. Mail naar het inmiddels bekende mailadres: info@musicalmaasenwaal.nl en we nodigen je graag uit voor een eerste bijeenkomst.

En er is meer…    Zangworkshop van Stanley Stokkermans

Voor iedereen die nieuwsgierig is en een kijkje in de keuken wil bij de werkwijze v/d stichting, organiseren wij een zangworkshop van niemand minder dan Stanley Stokkermans. Jazeker zoon van Joop, maar inmiddels zelf ook met een grote staat van dienst in de theater en muziekwereld en sinds 2018 verbonden aan de stichting. Ook de voorstelling de grimas achter de kamerjas heeft hij weer voorzien van prachtig eigen gecomponeerde muziek en liedteksten.
In zijn drukke agenda heeft hij dit najaar nog 2 avonden vrij gemaakt om naar Appeltern te komen om voor geïnteresseerden een workshop te geven. Wanneer? Woensdagavond 6 en 13 oktober 2021 in de Schuur in Appeltern. Prijs: € 20,00 p.p. voor 2 avonden.
Dus… Al lang niet meer gezongen door de afgelopen coronatijd? Wil je meer weten over zangtechniek en hoe deze technieken toe te passen? Of misschien gewoon nieuwsgierig of twijfel je om eventueel auditie te doen? Meld je aan via info@musicalmaasenwaal.nl o.v.v. zangworkshop en geniet mee. Wacht niet te lang, want er is beperkte beschikbaarheid.

Heel graag tot binnenkort bij één van onze activiteiten of volg ons op Instagram @musical_productie_maasenwaal of Facebook/uitdeschaduwvanappeltern